Our menu of the day

Among the kitchen specialties include: Homemade Boar sausages to sharp red beans, Scampi in white wine sauce on fresh artichoke hearts and Antipasto misto.

For the main course Saltimbocca alla„Romana” is served to the as a side dish of seasonal vegetables or the tagliatelle with black truffle, toasted pine nuts and Parmesan.

Dessert was creme brulee or baked apple rings with homemade cinnamon ice cream.

All ingredients are purchased daily selected and we naturally make much on quality and freshness of the food. Gluten- Vegetarian and at pre or lactose-free dishes can be ordered with us.

Get hungry?

Why do not you pass on our daily menu to you to make an impression of our current offer...

Generic placeholder image

Come Prima

Spezialità del giorno

Look inside

Your favorite Italian in Hamburg
Eppendorfer Weg 210
20251 Hamburg
Phone +4940 420 25 99

Appetizer

Supreme von der Wachtel
auf "Piemont Linsen"
11,50 €
Kalbsnierchen aus der Pfanne
scharf angebraten
11,50 €
Misto Mare
Thunfischtartar, Scampi und Calamaretti
15,50 €
Polpo Salat mit frischen Kräutern
und Kartoffewürfeln
13,50 €

Main course

Tagliatelle (Bandnudeln)
mit schwarzem Trüffeln, gerösteten Pinienkernen und gehobeltem Parmesan
16,50 €
Spaghetti alle Vongole
in Olivenöl und Kräuter
13,50 €
Linguine mit frischen Pfifferlingen
mit Speckstreifen
12,50 €
Baby Steinbutt vom Grill
dazu gemischter Salat
21,50 €
Filet vom Loup de Mar
in Weissweinbutter mit grünem Spargel
20,50 €
Lammlachse in Marsalasauce und frischen Feigen
dazu gemüvariation aus dem Ofen
22,50 €
dt>Nodino di vitello (Kalbskotelett) mit Steinpilzen
dazu gemüvariation aus dem Ofen
23,50 €
Schließen

Desserts

Creme Caramel

5,50 €
Kastanien Parfait
mit Vanille Sauce
5,50 €
Panna Cotta
mit Himbeersauce
5,00 €
Gebackene Apfelringe
mit Zimt Eis
6,50 €
Pistazien Kuchen mit Vanille Eis

6,50 €