Our menu of the day

Among the kitchen specialties include: Homemade Boar sausages to sharp red beans, Scampi in white wine sauce on fresh artichoke hearts and Antipasto misto.

For the main course Saltimbocca alla„Romana” is served to the as a side dish of seasonal vegetables or the tagliatelle with black truffle, toasted pine nuts and Parmesan.

Dessert was creme brulee or baked apple rings with homemade cinnamon ice cream.

All ingredients are purchased daily selected and we naturally make much on quality and freshness of the food. Gluten- Vegetarian and at pre or lactose-free dishes can be ordered with us.

Get hungry?

Why do not you pass on our daily menu to you to make an impression of our current offer...

Generic placeholder image

Come Prima

Spezialità del giorno

Look inside

Your favorite Italian in Hamburg
Eppendorfer Weg 210
20251 Hamburg
Phone +4940 420 25 99

Appetizer

Weier Spargel
mit Parma Schinken und gehobeltem Parmesan
12,50 €
Gegrillte Jakobsmuscheln
auf Baby Spinat
13,50 €
Misto Mare
Thunfischtartar, Scampi und Jakobsmuscheln
15,50 €
Rote Bete Carpaccio
mit Pesto und Fontina Käse
9,50 €

Main course

Tagliatelle (Bandnudeln)
mit schwarzem Trüffeln, gerösteten Pinienkernen und gehobeltem Parmesan
15,50 €
Spaghetti alle Vongole
in Olivenöl und Kräuter
12,50 €
Spaghetti Frutti di Mare
mit Meeresfrüchten
12,50 €
Baby Steinbutt vom Grill
dazu Rucola Salat mit Kirschtomaten
24,50 €
Filet vom Loup de Mar
in Weissweinbutter mit grünem Spargel
20,50 €
Dreierlei vom Lamm in Marsalasauce und frischen Feigen
dazu weier Spargel und Kartoffeln
23,50 €
Schließen

Desserts

Creme Caramel

5,50 €
Kastanien Parfait
mit Vanille Sauce
5,50 €
Panna Cotta
mit Himbeersauce
5,00 €
Erdbeeren mit Mascarpone

6,50 €